Super Mario run – iOS spel

Sex dagar kvar till release av Super Mario Run, från Nintendo.
Måste bara passa på att nämna detta eftersom det helt klart kan utmana Pokemon Go om årets spel.
Nu har Super Mario bara en halv månad på sig att nå dit medan Pokemon varit med oss största delen av året.
Men statistiken de första veckorna kan jämföras och jag tror det blir jämnt.

Macword har testat och recenserar spelet på deras site och man får då reda på att man inte kommer styra Mario mer än att tajma hopp i olika längder.
Man vänjer sig vid detta och banorna är också byggda utefter det. Så jag tror att även jag kommer kunna vänja mig och tycka att spelet är grymt.
Nostalgiskt osv.

De olika spellägena tror jag också kommer vara bra och att betala en engångsavgift tänker jag säkerligen falla för också. För smidighetens skull då jag antagligen ändå kommer lägga några timma på spelet.

Ja, oerhört spännande release.

Länk till testet hos Macword (där jag saknar ett betyg på spelet) >>

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!