Recension: Skin till iPhone 6 plus

Då ska vi se om jag kan ge er en liten fingervisning om vad jag tycker om mitt skin som jag använt en längre tid nu.
Det handlar om ett relativt neutralt skin som i huvudsak är svart, med pixel-liknande mönster i närliggande gråskala.
Jag valde detta för jag tycker en iPhone ska vara svart, passar bäst enligt mig, och jag fick fel vid leverans efter en låååång väntan, så jag orkade inte klaga/byta. Jag har en guld/vit. *usch*  😉

Det skin det handlar om är köpt i en icke sponsrande nätbutik, men är tillverkat av DecalGirl.com (!?)

skin

Applicera

Skinnet är väldigt lätt att applicera. Det går lätt att lyfta ur sitt ark och lätt att klistra på min iPhone.
Den avrundade detaljen på iPhone 6 & 6 plus verkar inte störa och det blir en fin böj när man klistrar på skinnet på ytan.

Har man sedan laddat ner bakgrundsbilden också, så blir det hela mycket tilltalande.
Ett minus för att de två längsgående smala klistermärkena INTE är för-skurna. Det är säkerligen heller inte meningen att man ska ha något längsgående på sidorna. Vilket jag tycker är konstigt. Ser riktigt pucko ut särskilt när ens telefon är vit. Jag klippte ut egna sido-klistermärken och det blev bra, men de små tunna sidorna är verkligen sårbara. Drar man i dom när man fäster dom på telefonen, verkar dom stretcha ut sig, töja sig och förlorar således lite av egenskapen genom detta. Så försiktighet gäller när man applicerar sidorna.

Annars mycket lätt och det blir snyggt.

Vill man sedan ha ett bakstyckes-skal på samtidigt, för det kan man vilja ha ibland, får man vara ytterst försiktig när man trycker på det runt iPhonen.
Eller helt strunta i att ha skal. Skinnet tycks röra sig och bli skrynkligt på några ställen, vilket inte är bra.
Nä, bara skin eller bara skal. Så tycker jag.  😉

När väl allt är på kan man känna kanterna på klistermärkena med handen. Detta tyckte jag var jobbigt när jag höll telefonen första gångerna. Man vänjer sig dock ganska direkt och allt känns bra nu. Plast/gummi-känslan är också liten, vilket är bra, men ändå såpass stor att man håller stabilare i telefonen med detta skin. iPhonen halkar inte lika lätt i handen.

Ett bra skin, enligt mig. Neutralt snyggt också.
Har få skins att jämnföra med, men detta var inte det sista, kan jag lova.

Då ska vi se om jag kan ge er en liten fingervisning om vad jag tycker om mitt skin som jag använt en längre tid nu. Det handlar om ett relativt neutralt skin som i huvudsak är svart, med pixel-liknande mönster i närliggande gråskala. Jag valde detta för jag tycker en iPhone ska vara svart, passar bäst enligt mig, och jag fick fel vid leverans efter en låååång väntan, så jag orkade inte klaga/byta. Jag har en guld/vit. *usch*  ;-) Det skin det handlar om är köpt i en icke sponsrande nätbutik, men är tillverkat av DecalGirl.com (!?) Applicera Skinnet…

Review Overview

Applicera - 9.5
Passform - 10
Materialet - 10
Känslan - 9.7
Paket-innehållet - 8

9.4

Betyg av Jonas

Summary : Ett bra skin, med bra passform. Enkelt att applicera. Saknar dock längsgående för-skurna längder. Det vill man ha.

User Rating: Be the first one !

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!