Så vet du när du ska köpa din Apple-enhet

Funderar du på om du ska slå slag i saken och köpa dig en iPhone, iPad eller Mac? Vet du inte om du kanske ska vänta lite för att det snart kommer ut en ny på marknaden? Då har jag tipset för dig.

Självklart kan man alltid säga att det är bättre att vänta, för det kommer antagligen alltid ut en ny iEnhet ”snart”. Det är ju relativt. Men om man nu bara vill köpa en enhet och få hyfsad koll på om det är bra att köpa eller bättre att vänta, ja då ska du besöka denna hemsida:

Appleköpguiden – Så vet du när du ska köpa din Apple-enhet
Detta är en hemsida som genom att ta hänsyn till olika faktorer, ger dig en hint om hur just den enheten ligger till i utvecklingen. Alltså om det snart utkommer en ny variant, rent statistiskt. Du kan snabbt se snittet på uppdateringar av enheten tillbaka i tiden och även dagar sedan senaste senaste släppet.
Sen kan man vända på steken också, om man letar efter lite billigare enheter eller nedsatta varor. Om tabellen/hemsidan visar röd markering och man inte ska köpa enheten, kanske det är det bästa tillfället ändå, för att hitta en nedsatt vara, just innan den nya ska släppas och varukedjor och Apple säljer ut det ”gamla”.

Så, dagens webb-tips: Appleköpguiden!

Tack för det…  😉

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!