Mina iPhones genom åren

i Skrivandet stund använder jag iPhone 5. Jag har beställt iPhone 6 plus och väntar frenetiskt.Funderar dock på hur 6:an kommer vara, eftersom rykten går om att den böjer sig väldigt lätt.Får se om jag kan vara försiktig eller kanske hitta något bra skal som hjälper till att hålla den intakt.
Men angående mina iPhones genom åren, började jag med iPhone 3GS när den kom. Tror det var 2009.Kommer ihåg när vi iPhone-ägare gick omkring på jobbet och visade alla våra fräcka appar. Det var sirener, ölglas och diverse lättare spel mm.Detta var ju revolutionerande på den tiden och jag tror att HTC var den enda konkurrenten värd namnet just då.Men inte alls på samma sätt.
Jag vill passa på att påpeka att Apple på den tiden, just då, stod i framkant när det gäller presentationer. Man kom med nyheter. Rejäla nyheter. Inte en mängd olika saker som funkar sådär, som nu för tiden. Då var det status med Apple och tekniken talade för sig själv. Jag vill nog säga att Apples själ försvann lite med Steve Jobs bortgång. Tyvärr.Sedan dess har Apple bara pumpat ut en massa massa prylar. Utan att ha någon unik tanke. T.ex har det kommit mängder med olika iPads. T.o.m flera samma år.I stället som jag föreslår: Ge ut en varannat år. Med rejäla krafttag och förbättringar som funkar.Publiceringen av Maps var en flopp. Funkade inte. Hade Jobs levt hade det aldrig hänt, tror jag.Till sist det här med Hälso-appar och iCloud. Men detta får jag ta upp i ett annat inlägg senare.
Efter min 3GS fick jag vänta i två år. Då köpte jag en 4S. Min sambo hade då varit steget före mig. *grr*. Hon fick iPhone 4 när den kom. Allt på grund av bindningstider på våra abonnemang.Men när iPhone 5 kom, köpte jag ut mig från abonnemanget för att inte hamna ”efter” min sambo igen, samt att jag så himla gärna ville ha denna 5:a. Som verkade så bra!

På min historik-sida kan du läsa om mina iEnheter genom åren.

 

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!