Evernote äger

När jag ska blogga här på min kära Apple-blogg, har jag ofta foto på min iPhone som jag vill få över till min Macbook pro.
Det är vid min MacBook pro jag oftast sitter när jag skriver för mina bloggar, och jag har där använt friheten att blogga på en bra laptop, allt för sällan. Jag blir sittandes på mitt kontor, vilket i sig är ganska tråkigt, men kanske mest effektivt ändå.

När jag så ska föra över bilder till Macbook:en öppnar jag iPhoto på MacBook:en och låter den synkronisera bilderna via molnet.
Detta är dock en oerhört tidskrävande procedur som jag säkerligen kan förbättra och använda i framtiden, men just nu är jag för okunnig i ämnet.

Det jag gör istället är så himla genialiskt, om ni frågar mig. 😉 För snabbast av de synkroniserings-tjänster och appar jag har testat hittills är Evernote.
Lägg in det aktuella fotot i evernote och synka.
Ba-bäääm!!! Och fotot är på min Macbook pro.Att jämnföras med slöare och långsammare Dropbox och iCloud i det här fallet.

Så jag rekommenderar Evernote ytterligare en gång. För dess smidighet att synka bilder. (Självklart även texter om det behövs)

Nämnas skall också att jag har en Macbook av äldre modell och kan således inte använda mig av Airdrop. Tyvärr.

Men fram tills jag utforkat alternativen, så kör jag med Evernote.
Tumme upp! Evernote äger.

Här laddar du ner Evernote till din iOS-enhet >>

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!