Begränsat med Apple-nyheter

Som ni kanske märkt om ni följt bloggen ett tag,  skriver jag väldigt lite nyheter om Apple och om vad som händer kring detta företag. Det är helt klart med vilje jag begränsar mig där eftersom det kryllar av hemsidor som skriver nyheter i ämnet. Ett överflöd skulle jag nog vilja säga.

Nej, jag har tänkt att jag bara ska skriva ”matnyttiga” inlägg och försöka hjälpa så gott jag kan. Därmed inte sagt att jag vet eller kan allt, utan detta är en blogg där jag skriver utefter mitt tycke min smak och min erfarenhet kring Apple.

Självklart kommer en del nyheter hamna här också, men inte alls i samma frekvens som en nyhetssida skulle kräva, eller som andra Apple-bloggar skriver.
Hoppas ni ändå kan tänkas följa mig och tycka att jag är värd tiden.  😉

Ni får gärna berätta vilka bloggar ni gärna läser dessa Apple-nyheter på.
Berätta gärna också vilka andra Apple-bloggar ni gillar.
Kommentera gärna…

Tack!

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!