Apples specialevent 9/9 2015

Då var det hela över och man har fått lite distans till det hela.
Själva evenemanget var som det brukar, men innehållet varierar ganska stort från gång till gång….

Denna gång handlade det om Apple watch, nya större iPad pro, Apple tv och iPhone 6s och 6s plus.

För mig känns den tryck-känsliga skärmen lockande för iPhone 6s plus, men jag kommer välja att avvakta ett år, och se vad eventuella iPhone 7 kommer bjuda på. Jag blev också väldigt sugen på en iPad pro, men priset på den gör att jag kommer avvakta där också.

Jag kommer istället fokusera på Apple TV. Denna nya uppgraderade Apple TV:n kommer jag lägga vantarna på så fort jag kan.
Jag är nyfiken på hur den kommer fungera, vilka appar som kommer finnas och hur fjärren kommer kännas.
Kan man verkligen spela på den och kan man i så fall ha sin iphone som kontroll?

Otroligt spännade.

I övermorgon kommer vi kunna uppgradera till nya iOS. Nummer 9 och den kommer bjuda på en del nytt.
Split view, som funnits på marknaden ett bra tag, kommer nu till iPad. Genvägar för formattering i tangentbordet och utvecklad antecknings-app.
Sen har det utvecklats en del hjälpmedel med Siri, men jag är osäker på om det kommer vara tillgängligt på svenska. Vi får se…

Ett bra event, med bra nyheter…
Nu hoppas vi och tror att nya Apple-tv:n blir stoooor succe.

 

About Jonas

Grundade denna hemsida redan tidigt 2010-tal, men kom inte igång riktigt förrän 2014. Rejäl Apple-fantast, men tekniknörd i allmänhet. Gillar även sport och idrott. Hemma har jag tre barn att ta hand om med min sambo och jag arbetar i verkstad samt driver webbyrå.

Pin It on Pinterest

Dela gärna detta

Dela gärna detta med dina vänner!